fbpx

Skip links

Deli

Avtomatska plačilna blagajna z integrirano križno zaporo

Veliko uporabnikov sanitarij na avtocestnih postajališčih in bencinskih servisih koristi zgolj sanitarije in ne tudi drugih storitev skrbnika le-teh. Uporaba sanitarij se je zaračunavala kot prostovoljni prispevek čistilnemu osebju, kar je nekaterim uporabnikom povzročalo zadrego.

Na večini lokacij so v zadnjih letih uvedli vavčerski sistem. Ob plačilu uporabe sanitarij kupec prejme vavčer v vrednosti računa in ga lahko uveljavi pri nakupu izdelkov v restavraciji ali trgovini. Vavčer, ki velja kot dobroimetje, izda avtomatska plačilna blagajna s križno zaporo na vhodu v sanitarije. Neponovljiva šifrirana črtna koda pa onemogoči ponarejanje vavčerjev.

Implementirana je tudi že nadgradnja plačilnega sistema, ki omogoča uporabo s pomočjo mobilnih aplikacij posameznih naročnikov. Petrolova aplikacija “Na poti” na primer omogoča prost vstop za uporabnike plačilnih kartic Magna in možnost plačila za ostale uporabnike aplikacije, ki bodo nanjo naložili dobroimetje.

Naš sistem je popolnoma prilagodljiv željam lastnika avtomatske plačilne blagajne. Vedno ga je možno nadgraditi, v  primeru okvar pa je večina težav rešljiva že preko telefonske podpore. Največkrat gre za nepravilno uporabo naprave s strani uporabnikov – zataknjeni tujki v različnih režah v napravi.

Return to top of page